SEA FREIGHT QUOTE

From Vietnam ports (Cai Mep - Vung Tau Port, Cat Lai - HCM Port, Da Nang Port, Quy Nhon Port, Hai Phong Port) to all seaports in the world:
Asia: Southeast Asia, Japan, Korea, China.
Middle East, Europe, America ...
 
In addition to providing international freight services for full containers, our company also specializes in providing the following services:

- LCL / LCL services for transport to all ports in the world.
- Inland sea transport services between Ho Chi Minh - Da Nang - Hai Phong ports.
- Providing door to door service (receiving goods at the sender's company, delivered to the recipient company) for both full container (FCL) and retail cargo (LCL).
- Provide personal goods transport service - personal effect (for repatriation customers, tourists ...)
- Providing brokerage services for cargo insurance.
- Provide integrated transport services: combining road, sea and air to save costs in the most maximum way but bring the best efficiency.
- In addition to providing our customers with competitive shift prices, reputable quality, fast shipping time. We are always ready to share our experience, provide exporters with the necessary regulations at the port of destination, the provisions related to the import and export of goods by sea.

Sea Freight Service of Vijai Group

Copyrights © 2020 Vijai Group. All rights reserved.

Contact Information:

Address: 688/9 Tân Ký Tân Quý, Khu phố 16, Phường Bình Hưng Hoà, Quận Bình Tân, Tp.Hồ Chí Minh
Taxcode: 0314738207
Tel: (28) 62 558 559
Email: sales@vijaigroup.vn

Tan Phu Branch Office: C11.09 Chung cư Topaz, Celadon City, 38 Bờ Bao Tân Thắng, Sơn Kỳ, Tân Phú, HCM

Binh Thanh Branch Office: L3 27.06 Landmark 3, Vinhomes Central Park, 208 Nguyễn Hữu Cảnh, Phường 22, Bình Thạnh, HCM

Binh Duong Branch Office & Parking Lot : 01 Hồ Đắc Di, Bình An, Dĩ An, Bình Dương

Giới Thiệu Vijai Group

Vijai Group là công ty một rất trẻ trên thương trường, với số vốn lúc thành lập là USD 100,000 vào tháng 07/2011, nhưng với đội ngũ quản lý giàu kinh nghiệm nhiều năm làm việc ở các công ty đa quốc gia của Mỹ, Nhật Bản, công ty có tham vọng trở thành một trong những công ty thương mại hàng đầu ở Việt Nam và khu vực.

Với phương châm "Phục vụ cho thành công của khách hàng", Công ty chúng tôi luôn đặt lợi ích và sự thành công của Quý khách ở vị trí trung tâm, là kim chỉ nam cho mọi hoạt động kinh doanh của công ty. Để làm được điều đó, chúng tôi không ngừng nâng cao nhận thức cho lớp quản lý, nhân viên về tầm quan trọng của khách hàng đối với sự tồn tại của công ty.

Với định hướng phục vụ đa ngành nghề nhưng trong giới hạn kinh nghiệm và sự hiểu biết của mình, công ty chúng tôi không ngừng tìm kiếm các nhà cung cấp uy tín, đảm bảo chất lượng, có cách thức làm việc chuyên nghiệp và tinh thần "cùng nhau phát triển". Chúng tôi hi vọng góp phần xây dựng một cộng đồng kinh doanh Việt Nam lành mạnh, vững tiến để phục vụ xã hội tốt hơn.
 

Chúng tôi rất mong nhận được sự hợp tác của quý khách hàng và các nhà cung cấp!

Gửi Thông tin thành công

Chúng tôi sẽ liên hệ cho bạn trong thời gian sớm nhất